PELUANG BEKERJA DARI RUMAH

Gambar Pengiklan
COACH IQBAL FTBR
Chat Now Visit Shop
Category
Peluang Perniagaan
Brand
BIGPAY
BigPay gives you control of your money
 
King PBDR cadangkan kepada anda satu Peluang Bekerja Dari Rumah yang selamat,
diiktiraf oleh Bank Negara Malaysia, trusted scamadviser.
BigPay memberikan anda peluang menjana pendapatan

RM100 setiap hari tanpa henti,


APA ITU BIGPAY?
Anda pernah mendengar tentang BigPay?
BigPay, merupakan satu sistem e-wallet yang membolehkan pengguna membuat transaksi dengan hanya menggunakan kad prabayar serta aplikasi di dalam telefon pintar anda. BigPay antara kad prabayar yang terbaik buat pengguna telefon pintar pada masa kini.
Kad prabayar mempunyai sifat yang hampir sama dengan kad debit, namun kad prabayar tidak dihubungkan terus dengan akaun simpanan anda. Kad ini hanya berfungsi setelah anda menambah nilai jumlah wang yang tertentu dan barulah ia boleh digunakan.
Sebagai contoh, jika anda menambah nilai atau mempunyai baki sebanyak RM30 misalnya, maka transaksi yang melebihi jumlah itu tidak akan diproses.
Kelebihan BigPay ini bukan sahaja menerusi telefon pintar, malah anda boleh membuat pembelian di mana-mana lokasi seluruh dunia yang menyokong MasterCard, Visa. Selain itu, anda juga boleh membuat pengeluaran wang di mana-mana mesin ATM seluruh dunia.
 


PEMILIK BIGPAY?
Dibawah ini adalah CEO AirAsia Group iaitu Tan Sri Tony Fernanders,
BigPay merupakan sebuah anak syarikat AirAsia Group

(Google klik link biru BigPay untuk mengetahui maklumat lebih lanjut)


SAH BERDAFTAR - BNM
BigPay berdaftar dibawah Bank Negara Malaysia


klik link dibawah untuk semak
https://www.bnm.gov.my/non-bank-e-money-issuers


TRUSTED
BigPay legit scamadviser,


klik link dibawah untuk semak
https://www.scamadviser.com/check-website/bigpayme.com


PATUH SYARIAH
BigPay Air Asia Patuh Syariah

klik link dibawah untuk semak
https://malaysiagazette.com/2019/03/30/bigpay-airasia-patuh-syariah/


'PELUANG BEKERJA DARI RUMAH'
HANYA KONGSIKAN KELEBIHAN 
KAD BIGPAY KEPADA ORANG RAMAI

-1 ORANG 1 KAD BIGPAY-

KAD BIGPAY

 


KELEBIHAN KAD BIGPAY
1- Kad ini datang bersama apps,
jika kad hilang tak perlu kelam kabut.
Tekan saja satu butang “Freeze Card”, kad itu dibekukan.

2- Boleh hantar dan terima duit dengan kawan-kawan tanpa libatkan bank.
3- Dalam apps ada expense manager,
boleh analisa banyak belanja kat mana.

4- Tak ada charge apa-apa.
Kecuali keluarkan duit dari ATM, ada charge RM10.
Jadi jangan keluarkan duit guna ATM.

5- Penggunaan di luar negara tanpa charge tambahan 2.55%.
Betul-betul tukar currency saja.

6- Beli tiket AirAsia tak ada charge RM24 setiap penumpang.
Jimat buat pelanggan AirAsia.

7- Beli makanan dalam AirAsia dapat diskaun RM2.
Luggage pun sama. Lagi jimat kan.

8- Tiap kali belanja dapat Big Point.
Bila point banyak boleh tukar dengan tiket flight percuma.

9- Daftar je dapat RM10 PERCUMA.
Tapi kena guna kod ni 
V1KEAKWUGF
10- Perkenalkan kepada kawan,
kawan anda dapat
RM10, anda pun dapat RM10.


SYARAT
Peluang ini hanya kepada mereka yang ada handphone sahaja.

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan
PERCUMA RM10 bagi pendaftaran baru kad BigPay. Terus sahaja daftar di Aplikasi Bigpay dengan referral code V1KEAKWUGF



TEBUS RM10


sila tebus sekarang RM10.00
dengan hanya klik 
'TEBUS PERCUMA RM10' 
wajib masukkan 
referral code: V1KEAKWUGF 


PANDUAN
'TEBUS RM10.00'
Pendaftaran kad prabayar BigPay adalah sangat mudah. Berikut merupakan langkah-langkahnya;
1. Muat naik Aplikasi Bigpay di App Store dan Google Play
2. Klik sign up, pilih Malaysia,
masukkan nombor telefon,
masukkan nombor pengesahan yang diterima daripada SMS.
3. Set kod keselamatan.
Anda boleh aktifkan fungsi Face ID, tekan Allow, pilih only while using the App.
4. klik I Accept, tekan Lets start
5. Masukkan butiran peribadi anda,
pada bahagian referral code masukkan kod 
V1KEAKWUGF 
dan anda akan dapat

TEBUS RM10.00 secara percuma. Tekan Next.
6. Tangkap gambar Kad Pengenalan,
anda perlu membuat pengesahan dengan merakam muka anda mengikut ketetapan diberikan.

7. Tambah nilai RM20.00 menggunakan kad debit/kredit atau laman perbankan.
RM20.00 bukan yuran, bermakna sebaik sahaja anda menerima kad, wang RM20.00 masih ada.

8. Tunggu kad anda dihantar ke rumah.
Buka sampul bila terima. Buka 
Aplikasi Bigpay. Masukkan nombor CVV yang tertera di belakang kad.
Kad prabayar anda telah AKTIF dan berjaya.

Mudah saja.


BUKTI PENDAPATAN


1 ORANG 1 KAD BIGPAY

 
Untuk ikut cara kerja yang lebih detail, boleh join group wassap dibawah


PELUANG BEKERJA DARI RUMAH-https://wangcepat.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : http://bigpay.link/referrals?referallscode=V1KEAKWUGF
Iklan dihantar oleh : rajajutawan79 ([email protected])






Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Peluang Perniagaan

TOP UP HP DAPAT EMAS

RM 0.00
Baca Lagi

PROJEK PERDANA 2023

RM 0.00
Baca Lagi

TAMBAH SAHAM AKHIRAT SAMBIL MEMBELI PRODUK MUSLIM

RM 0.00
Baca Lagi

K-ZACT GLOBAL (M) SDN.BHD

RM 0.00
Baca Lagi

PELUANG BEKERJA DARI RUMAH

RM 20.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

PELUANG BEKERJA DARI RUMAH-https://wangcepat.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
COACH IQBAL FTBR
PELUANG BEKERJA DARI RUMAH-https://wangcepat.biz/img/bagus.gif



PELABURAN SERENDAH RM100.

KINI ANDA BOLEH MEMILIKI WEB PERIBADI SENDIRI TANPA LIMIT TANPA HAD BISNES ANDA BOLEH ONLINEKAN !!
Malah web peribadi ini mempunyai sistem langganan serta sistem AUTO BLAST EMAIL PEMBERITAHUAN Lagi diberi demi membantu anda mudah hasilkan pendapatan di dunia online ini

KLIK DIBAWAH DAFTAR

iklan percuma daftar

×

HOME

ALL POST

Select Category

PRODUK(0)

BABIES(0)

KESIHATAN(72)

PERNIAGAAN RUNCIT(0)

FESYEN WANITA(0)

KECANTIKAN(8)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(7)

PENDIDIKAN(6)

DERMA DAN INFAK(0)

TUDUNG(0)

ARTIKEL(9)

PEMBORONG(1)

PRODUK DIGITAL(27)

MAKANAN(5)

PERNIAGAAN(31)

KENDERAAN(4)

ELEKTRONIK(1)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(1)

RUMAH & BARANG PERIBADI(4)

PEKERJAAN(0)

SERVIS(7)

HARTA BENDA(1)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(12)


Select Negeri

SELANGOR(29)

PAHANG(8)

KELANTAN(20)

PERAK(8)

NEGERI SEMBILAN(10)

KEDAH(8)

TERENGGANU(8)

SABAH(0)

SARAWAK(0)

JOHOR(5)

MELAKA(39)

PENANG(2)

PERLIS(2)

KUALA LUMPUR(9)

PUTRAJAYA(7)

LABUAN(0)

MALAYSIA(61)

INDONESIA(3)

SINGAPORE(0)

BRUNEI(0)



×