Ashwagandha KSM 66

Category
Kesihatan
Brand

95% Pengguna Tetap Kami Mempunyai Masalah SAMA SEPERTI ANDA! Dah Bertahun-tahun Makan Ubat Hospital Sebab Kencing Manis, Darah Tinggi, Sakit Jantung, Kolestrol, Kanser & Sakit Sendi Kronik.

Beransur Sembuh Seawal 2 Minggu Secara Semulajadi Tanpa Bahan Kimia Merbahaya Kini Dibongkarkan !

Tanpa Dadah,Tanpa Diet,Tanpa Senaman

DISAHKAN OLEH PAKAR SEDUNIA

LIHAT APA KATA PENGGUNA KAMI...


Puan Liliwaty

→  Pesakit Sendi & Tulang.

Sebelum:

→ 15 tahun menderita makan ubat hospital.

→ setiap kali makan ubat hospital jadi sakit kepala, kulit jadi kering.

→ Kemudian datang pula slip disc.

→ Nak duduk lama tak boleh, nak berdiri pun tak boleh.

→ Pernah kena halau dengan bos sebab muka dah pucat.

→ Mana nak ada duit RM100,000 untuk bedah, itu pun 50/50 kalau berjaya.

Selepas guna Ashwagandha:

→ Badan jadi ringan, angin dalam badan berkurang

→ Sakit tulang dah berkurang


 

Kak Siti

Bekas penghidap kanser payudara

 

Sebelum:

→ Ada kanser payudara.

→ Trauma dengan hospital, risau bila fikir pasal anak.

→ Dah belanja lebih RM10,000 cuba produk lain.

→ Payudara mengeras, sakit melampau.

→ Doktor suruh bedah.

→ Kakak (nurse) pun susah hati fikir risiko bedah.

→ Buat keputusan ikhtiar cara lain selain bedah.

Selepas guna Ashwagandha:

→ Tak jadi buat chemo.

→ Hidup berubah jadi normal.

→ Kanser yang mengeras jadi lembut dan kecut.

→ Dulu belakang badan merah, sekarang takde dah.

→ 2 minggu je dah hilang segala sakit.

→ Kakak yang nurse pun terkejut dengan hasil Ashwagandha.


 

Kak Aisyah

Bekas penghidap darah tinggi & kencing manis

 

Sebelum:

→ Ada darah tinggi.

→ Makan ubat, tiba-tiba gula pun naik.

→ Dah senaman, tak makan manis pun gula naik juga.

→ Jumpa doktor pakar, makan ubat mahal tapi bila tak makan, gula naik balik.

→ Buat keputusan ikhtiar cara tradisional.

Selepas guna Ashwagandha:

→ Rasa segar.

→ Suami tegur “eh dah sihat ke?”

→ Boleh buat semua aktiviti tanpa penat.

→ Anak yang asalnya tak percaya pun nampak kesan, akhirnya anak pun makan Ashwagandha juga.

→ Jimat banyak.


BAGAIMANA ASHWAGANDHA KSM-66 MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH MENGIKUT UJIAN KLINIKAL DARIPADA DOKTOR DAN PAKAR PERUBATAN?

Di dalam satu ujian klinikal menunjukkan ia mampu mengurangkan kolesterol sebanyak 53% dan mengurangkan triglyceride (lemak dalam darah) sebanyak 45%. Di dalam ujian klinikal yang lain juga menunjukkan penurunan kolesterol dan triglyceride dengan ketara dengan penggunaan selama 60 hari. Kajian lain juga menunjukkan ia berkesan terhadap penurunan radangan yang membantu mengurangkan risiko sakit jantung.

RUJUKAN KAJIAN:

Jeremy Mikolai et al 2009 | Nishant P Visavadiya et al 2007 | Biswajit Auddy et al 2008 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | Vijay R. Thawani et al 2013 | B Andallu et al 2000 | Bakhtiar Choudhary et al 2015 2011


Ujian klinikal menunjukkan salah satu komponen di dalam Ashwagandha iaitu withaferin membantu untuk membunuh fungsi sel kanser. Beberapa ujian klinikal lain juga menunjukkan bahawa ia membantu merawat beberapa jenis kanser iaitu kanser payudara, kanser paru2, kanser usus, kanser otak dan kanser ovari. Di dalam satu ujian klinikal, withaferin berjaya mengurangkan pertumbuhan kanser ovari sebanyak 70-80% dan juga menghalang sel kanser dari merebak ke organ lain.

RUJUKAN KAJIAN:

Jeremy Mikolai et al 2009 | Nishant P Visavadiya et al 2007 | Biswajit Auddy et al 2008 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | Vijay R. Thawani et al 2013 | B Andallu et al 2000 | Bakhtiar Choudhary et al 2015 2011


Di dalam satu ujian klinikal mendapati bahawa penggunaan Ashwagandha berjaya menyelesaikan masalah obesiti, darah tinggi, kencing manis, masalah sistem pernafasan, penyakit berkaitan sel otak, dan demesia.

RUJUKAN KAJIAN:

Jonathan Gorelick et al 2015 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | B Andallu et al 2000 | Biswajit Auddy et al 2008 | Vijay R. Thawani et al 2013


Menurut beberapa ujian klinikal yang dijalankan oleh para doktor dan pakar perubatan, penggunaan Ashwagandha KSM-66 membantu menurunkan bacaan gula dalam darah hanya dalam masa 30 hari.

RUJUKAN KAJIAN:

Jonathan Gorlick et al 2015 | Taranjeet Kaur et al 2017 | Agatha Betsy et al 2012


MEMPERKENALKAN...

ASHWAGANDHA KSM-66

Ashwagandha KSM-66 adalah ashwagandha dengan “Medical Grade“, diambil daripada bahagian akarnya sahaja dan telah digunakan secara meluas bagi tujuan perubatan.​

 

Pengguna Berpuas Hati Dengan Kesannya!

TERBUKTI SECARA SAINTIFIK MELALUI UJIAN KLINIKAL

Lebih 1,269 ujian klinikal dijalankan ke atas Ashwagandha (withania somnifera) di universiti, jabatan kesihatan dan hospital oleh doktor dan pakar bertauliah di seluruh dunia di mana hasil ujian klinikal mereka direkodkan secara terperinci dan disahkan oleh United States National Library of Medicine.

 

"APA PERBEZAAN ASHWAGANDHA KSM-66 DENGAN YANG BIASA DI PASARAN?"

 

 

HANYA DENGAN AMALKAN 2 KALI SEHARI

2 biji selepas sarapan pagi.

2 biji sebelum tidur malam.

Nota: Sehari Mesti Cukupkan 1200mg Bersamaan 4 Biji Sehari.


Anda Akan Rasai Kesannya :
→Tidur kembali lena tanpa perlu bangun semata untuk kencing
→Rasa letih tiada, stress berkurang, badan mula rasa bertenaga.
→Kesan sakit sudah mula berkurang, makan dah tak perlu berpantang.
→Badan mula rasa cergas dan aktif semula dalam menjalani aktiviti harian.
→Keadaan kesihatan anda kembali pulih dan sihat seperti biasa.
→Tak perlu lagi makan ubatan dan rawatan yang banyak.
→Boleh beribadah dengan lebih baik, dan luang masa bersama keluarga.
→Boleh bersama keluarga tanpa menyusahkan mereka menjaga kita.

 

Apa Yang Kami Mahukan Hanyalah Anda Dapat Kembali Sembuh Dan Kesihatan Anda Kembali Normal, Sama Seperti Pengguna Kami Sebelum Ini..

“Semalam saya rasa panas di kaki sebab makan macam2. Panas di kaki itu simptom orang yg ada kencing manis. Panas yang membahang. Saya ambil 2 biji, saya makan ubat herba ini tanpa kapsul. Kapsul tu saya buka dan terus kemam. Rasanya sikit2 pahit tapi sedap. Bagi saya pahit ni ubat. Selepas 5 minit rasa panas membahang di kaki tadi hilang dengan cepat. Alhamdulillah. Sekarang bacaan gula dalam darah pun makin turun. Alhamdulillah”.

Imam Nasir , 62 Tahun

 

 

Ashwagandha KSM-66 Sangat Berkesan…

Sehinggakan jika ia tak membantu anda tingkatkan tahap kesihatan anda dalam masa 60 hari..

Anda berhak dapat 100% jaminan pulangan wang!
Anda dapat jaminan sekuat ini kerana kami ada bukti & pengalaman membantu ramai pesakit yang mempunyai masalah SAMA SEPERTI ANDA sebelum ini dan berjaya membuktikan Ashwagandha KSM-66 ini memang TERBUKTI BERKESAN!

 

 

Dapatkan SEKARANG pada harga Special Diskaun ini, klik pada gambar harga di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini akan ditamatkan. Selepas ini, anda perlu bayar pada harga asal iaitu RM150 sebotol jika promosi ini dah tamat.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT !

 

 

Soalan Lazim Daripada Pelanggan

Kalau saya tiada masalah kesihatan boleh tak ambil produk Ashwagandha KSM-66 ni ?Boleh kerana kandungannya boleh memberikan tenaga kepada tubuh badan, bertindak sebagai penguat imun badan dan ia juga memberikan kebaikan kepada fungsi otak supaya lebih fokus, lebih efektif ketika melakukan tugas dan pelbagai lagi manfaat untuk badan dan otak.

Ashwagandha KSM-66 ni ada buatkan kita rasa berdebar atau pening kepala tak ?
Tidak! Ashwagandha KSM-66 ini adalah herba perubatan, 100% organik dan tidak mengandungi apa-apa bahan yang merbahaya.

Saya ada makan ubatan Hospital, boleh ke nak amalkan Ashwagandha KSM-66 ?
Boleh. Tapi anda harus jarakkan masa 1-2 jam selepas/sebelum untuk mengambil Ashwagandha KSM-66.

Ada kesan sampingan tak menggunakan produk Ashwagandha KSM-66 ni ?
Tiada kesan sampingan namun ia mempunyai ‘healing process’ (proses penyembuhan dalam tempoh yg singkat). Tidak digalakkan bagi wanita mengandung, menyusu, dan mereka yang mempunyai masalah hyperthyroid.

Produk ini untuk masalah kesihatan sahaja ke ?
Tidak. Untuk golongan yang diet, bersukan, bina badan, dan pelajar yang nak kuatkan memori juga boleh amalkan Ashwagandha KSM-66.

Berapa lama ambil masa untuk penghantaran ?
Bergantung pada hari bekerja. Biasanya dalam 1- 3 hari (Semenanjung) dan 3-5 hari (Sabah dan Sarawak)

Produk ini ada kelulusan Halal dan KKM ke ?
Ya, ada!

Ibu mengandung boleh ke minum ?
Tidak dinasihatkan untuk ibu mengandung atau menyusu untuk menggunakan Ashwagandha KSM-66.

Bagaimana kalau tak berkesan ?
Kami akan pulangkan semula wang anda sekiranya langsung tak memberikan apa-apa perubahan dalam 60 hari.

Betul ke berkesan ?
Insya Allah berkesan. Setakat ni dah ramai testimoni kami yang berjaya kurangkan masalah kesihatan yang dihadapi.

 

 

 



Ashwagandha KSM 66-https://wangcepat.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://websaya.biz/nakorder
Iklan dihantar oleh : nakorder ([email protected])






Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Kesihatan

KOPI KULIM

RM 35.00
Baca Lagi

PATI MINYAK BIDARA PAK LONG MAN

RM 50.00
Baca Lagi

NETTLE SEED PLUS

RM 90.00
Baca Lagi

Nettle Seed Plus

RM 90.00
Baca Lagi

Ashwagandha KSM 66

RM 90.00
Baca Lagi

HKT

RM 55.00
Baca Lagi

FELLE WHITE KULIT PUTIH GEBU

RM 70.00
Baca Lagi

HAPPY WHITE PUTIH DAN CERAH TANPA INJECTION DRIP ?

RM 70.00
Baca Lagi

TOK UBAT ! MEMANG PADU HABIS

RM 80.00
Baca Lagi

TRIO MAGIC MAGICAL SACHA INCHI

RM 100.00
Baca Lagi

LOSYEN AURA LIMAU PURUT TOK MAT

RM 80.00
Baca Lagi

Bio Flu Menguatkan sistem Imun badan

RM 60.00
Baca Lagi

Bio Magic Sapu je rasa lega kebas-kebas dan lenguh

RM 80.00
Baca Lagi

BERRY JAGA BERGEGAR KATIL SAMPAI PAGI

RM 130.00
Baca Lagi

CREAM TIGAS CREAM LUTUT DAN SENDI

RM 60.00
Baca Lagi

KURUSKAN BADAN, KEMPISKAN PERUT & TURUNKAN BERAT

RM 90.00
Baca Lagi

JUS TIGAS PENAWAR SAKIT LUTUT

RM 70.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

JUS TIGAS PENAWAR SAKIT LUTUT-https://wangcepat.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Nann
JUS TIGAS PENAWAR SAKIT LUTUT-https://wangcepat.biz/img/bagus.gif



PELABURAN SERENDAH RM100.

KINI ANDA BOLEH MEMILIKI WEB PERIBADI SENDIRI TANPA LIMIT TANPA HAD BISNES ANDA BOLEH ONLINEKAN !!
Malah web peribadi ini mempunyai sistem langganan serta sistem AUTO BLAST EMAIL PEMBERITAHUAN Lagi diberi demi membantu anda mudah hasilkan pendapatan di dunia online ini

KLIK DIBAWAH DAFTAR

iklan percuma daftar

×

HOME

ALL POST

Select Category

PRODUK(0)

BABIES(0)

KESIHATAN(70)

PERNIAGAAN RUNCIT(0)

FESYEN WANITA(0)

KECANTIKAN(8)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(7)

PENDIDIKAN(6)

DERMA DAN INFAK(0)

TUDUNG(0)

ARTIKEL(6)

PEMBORONG(1)

PRODUK DIGITAL(27)

MAKANAN(5)

PERNIAGAAN(31)

KENDERAAN(2)

ELEKTRONIK(1)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(1)

RUMAH & BARANG PERIBADI(4)

PEKERJAAN(0)

SERVIS(6)

HARTA BENDA(1)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(12)


Select Negeri

SELANGOR(29)

PAHANG(8)

KELANTAN(20)

PERAK(8)

NEGERI SEMBILAN(10)

KEDAH(7)

TERENGGANU(8)

SABAH(0)

SARAWAK(0)

JOHOR(5)

MELAKA(39)

PENANG(2)

PERLIS(2)

KUALA LUMPUR(9)

PUTRAJAYA(7)

LABUAN(0)

MALAYSIA(51)

INDONESIA(3)

SINGAPORE(0)

BRUNEI(0)



×